Мила оцеля във втора битка на острова. Снимка: bTV

Още един участник се раздели с мечтата да спечели „Survivor: Скритият идол“, да получи титлата „Последният оцелял“ и да си тръгне с голямата награда от 150 000 лева.

Футболната съдийка Джулиана Бутракова отпадна след поражение от конкурентката си Мила Савова на Острова на изкуплението и направи тежка равносметка на участието си.

Съперничките се сблъскаха под палещото слънце на Филипините, но шампионката по джиу джицу демонстрира по-голяма сила и пълна концентрация, по-дълго задържа дървена топка с помощта на лост и триумфира в дуела. След тази победа Мила запази мястото си в екстремното риалити и укрепи самочувствието си, а конкурентката й се прибра у дома.

Загубата изненада неприятно Джулиана, която се готвеше да се превърне в новия „шеф“ на Острова на изкуплението и я накара да преживее катарзис. „В „Survivor“ получих най-ценния си урок - че трябва да се променя, да спра да бъда глезла и да не приемам нищо за даденост. Разбрах, че всичко се постига със страшно много труд“, каза самокритично тя.

Футболната съдийка, която близо месец оцеля сред дивата, недружелюбна природа, настрои останалите участници срещу себе си, след като направи поредица от грешни маневри и не успя да създаде коалиция срещу лекоатлетката Карин. Въпреки че няма да продължи да се бори за голямата награда, Джулиана ще стане част от журито, което ще определи финалистите в предаването.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase