Снимка: БГНЕС

Тя е щастлива и горда майка на две деца, а зад гърба си има десетки филмови проекти и награди.

Преди няколко дни Пенелопе Крус разказа за живота си на работеща майка, обяснявайки, че децата са най-големият ѝ приоритет и признава, че се чувства като огромна късметлийка, защото има възможността да избира следващите си проекти. Талантливата испанска звезда, която има 8-годишна дъщеря Луна и 11-годишен син Лео от съпруга си Хавиер Бардем, се появи в предаването Lorraine чрез видео връзка.

Пред водещата Лорейн Кели Пенелопе разказа как се чувства като майка, която често е извън дома, и как поддържа добрия семеен баланс вкъщи. „Чувствам се доста добре в тази позиция. Хубаво е, че мога да избирам проектите си, върху които да работя, защото приоритетът в момента са моите деца“, казва актрисата. Тя допълва, че много би искала да участва в мюзикъл или комедия заедно със съпруга си, след като е видяла певческия му талант във филма Being The Ricardos.

„Винаги съм знаела, че той може да пее, но той ми каза, че не може. Сега във филма обаче видя, че може да се справи“, казва Крус. Попитана дали някога би пяла заедно с Хавиер във филм, актрисата отговаря, че би се радвала да го стори някой ден. Темата за съвместен мюзикъл беше зачекната още миналия месец, когато Пенелопе за първи път сподели впечатлението си от Being The Ricardos.

Още за Пенелопе, четете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase