БГНЕС

Докато едни чакаха с нетърпение продължението на „Сексът и градът“, други се зарадваха, че Хари Потър ще бъде отново на екран. Броени дни до Коледа, екипът, стоящ зад специалния епизод „Завръщане в Хогуортс“, пусна първи трейлър. И така разпали още повече въображението на зрителите, които искат да видят как са се променили Даниел Радклиф, Рупърт Гринт и Ема Уотсън.

 
„Поканата, която чакахте, пристигна“, съобщават от HBO Max и уточняват, че филмът по случай 20-ата годишнина от продукцията за Хари Потър идва точно за Нова година.
 
„01.01.22“, пише с големи цифри в трейлъра, в който главните действащи лица седят на удобен диван подобно на любимците ни от „Приятели“.
 
В клипа, свързан с поредицата за известния магьосник, се показва актьорският състав, спомнящ си най-хубавите моменти от заснемането на емблематичния филмов сериал, базиран на популярните книги на Джоан Роулинг.
„Всички имаме силна връзка. Ние сме семейство. Винаги ще бъдем част от живота на другия, споделя Рупърт Гринт, който прегръща Ема Уотсън. Освен техните разкази, ще чуем още този на Даниел Радклиф, Гари Олдман (Сириус Блек), Хелена Бонам Картър (Белатрикс Лестрандж) и други.
 
Повече за специалния епизод „Завръщане в Хогуортс“, който някои очакват с нетърпение, четете в материала на Тialoto.bg 

Източник: Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase