Хавиер Бардем и Никол Кидман; БГНЕС

За Хавиер Бардем времето винаги е от значение.

Актьорът, който играе американо-кубинската телевизионна звезда Деси Арнас в новия филм Being the Ricardos, знае какво означава да бъдеш едната половина от известно дуо. И като баща на две деца, Бардем споделя за живота си с Пенелопе Крус и тайната им за поддържане на стабилен брак под светлината на прожекторите.

Според актьора, най-важното е да поставяш близките си хора на първо място и да превръщаш техните желания в приоритет. „Когато имаш семейство, трябва да се увериш, че имаш време за него. Това е най-важното нещо, което един семеен човек може да направи“, категоричен е Бардем. Той присъства на премиерата на Being the Ricardos в

Пенелопе и Хавиер са една от най-стабилните двойки в Холивуд. Двамата се женят през 2010 година и имат две деца – 10-годишния Лео и 8-годишната Луна. Освен у дома, Бардем и Крус често си партнират и на големия екран, като досега са участвали в общо пет филма. Всичко започва през 1992 година с Jamon, Jamon, през 2008-а се появява Vicky Cristina Barcelona, 5 години по-късно излиза The Counselor, а през 2017-а видяхме Loving Pablo. Последният им общ филм излиза през 2018 година и се казва Everybody Knows.

Цялата статия можете да прочетете в Tialoto.bg

Източник:  Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase