БГНЕС

Кейт Мидълтън отново беше сравнена с принцеса Даяна заради последната си изява на червения килим.

Херцогинята на Кеймбридж пристигна на премиерата на филма No Time to Die заедно с принц Уилям, принц Чарлз и Камила. Четиримата бяха сред почетните гости на червения килим и имаха възможността да се срещнат с актьорите и създателите на лентата. За специалния повод Кейт изглеждаше като истинска филмова звезда, носейки златна рокля с мъниста от Jenny Packham, която беше допълнена с дълго наметало. Визията ѝ дори накара актьорът Даниел Крейг да ѝ направи комплимент.
 
Това обаче не е първият път, в който членове на кралското семейство се появяват на премиера на филм за Джеймс Бонд. Всъщност тоалетът на Мидълтън много прилича на този, който принцеса Даяна носи през 1995 година. Тогава тя и принц Чарлз са поканени на премиерата на A View to Kill в Лондон, където се срещат с главния актьор Роджър Мур. Даяна носи сребърна рокля с дълъг ръкав, която веднага беше спомената след стъпването на Кейт на червения килим.
 
В друг момент, който двете дами споделят, принцеса Даяна се здрависва с Роджър Мур, който тогава играе ролята на Бонд. Преди няколко дни същото направи и Мидълтън, но с Даниел Крейг.
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

Още по темата четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase