Getty

Първа фотосесия с новородената си дъщеря направи Джанлука Ваки. Италианският бизнесмен, станал по-известен с прозвището си Танцуващия милионер, е на корицата на списание "Hola". Там той и половинката му Шарън Фонсека показват за първи път лицето на бебето, с което се сдобиха в края на 2020 г. 

"С голяма любов искаме да споделим историята на раждането на нашата дъщеря Блу Йерусалим. Много се радваме, че най-накрая я виждате", написа щастливият татко. Той и приятелката разказват пред изданието за първите им трепети като родители. 
 
53-годишният Джанлука разкрива в Instagram, където качи няколко снимки от фотосесията, че детенцето му се е родило с цепнато небце - деформация, която се случва с едно на 700 бебета, но може да бъде отстранена. 
 
"Имаме голям късмет, че разполагахме със страхотен екип от лекари и че след време те ще извършат операцията и по този начин ще помогнат на детето ни да живее нормален живот", споделя двойката за дъщеричката им. 
 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi)

Пълна къща с живот вместо шумни купони - подаръкът му за новата година
 
Милионерът е прочут из цял свят със шумните си партита и купони на своята яхта, на които той танцува до зори. Сега обаче този негов начин на живот отстъпва място на домошарството. След раждането на първото му дете, Ваки признава, че обожава да си стои вкъщи и се радва на малката Йерусалема и любимата си Шарън. Междувременно той продължава да заснема забавни видеа, а с които да радва почитателите си в социалните мрежи. 
 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi)

Още Джанлука Ваки и неговата равносметка за 2020 г., ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase