БГНЕС

След невероятната трансформация на Адел, друга знаменитост, която успя да привлече вниманието с рязката промяна на теглото си е актрисата Ребъл Уилсън (40). Пухкавата блондинка става все по-смела със селфитата като позира по бански и клинове и разкри, че е успяла да се отърве от цели 18 кг.

 
Каква е нейната тайна?
 
1. Вдига тежeсти
 
Ребел не пести усилия, тя често може да бъде видяна да вдига тежести и да влачи гуми. Нейният персонален треньор Джоно Кастано разкри, че тя тренира седем пъти в седмицата и силовите упражнения са с висока интензивност в плана ѝ.
 
2. Тя смесва силови тренировки с интензивни
 
Тъй нар. HIIT тренировки (високо интензивни тренировки) са сред най-ефективния начин човек да подобри фигурата си. И Ребел е прави изключение! Звездата почти ежедневно прави спринтове и работи с въжета. Освен това тя има боксови упражнения, като по този начин работи паралелно за сила и издръжливост.
 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Rebel Wilson (@rebelwilson) на

3. Тя се катери
 
Уилсън е голям фен на катеренето. Тази година тя постна в социалната мрежа няколко селфита от планински местности, а треньорът ѝ разкри, че терените са стръмни и изискват по час и половина ходене.
 
Още за трансформацията на Ребъл Уилсън четете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase