БГНЕС

Речта на Доналд Тръмп за Деня на независимостта на САЩ предизвика доста дискусии. Повече от 7 500 души се събраха в Маунт Ръшмор, щата Южна Дакота, за да отбележат 4 юли, като много малко от тях бяха с маски, което също разгневи доста американци. И за капак – Мелания, която придружаваше съпруга си, събра множество критики. Изборът ѝ на рокля за събитието се видя крайно неподходящ за много хора, които изразиха недоволството си от негов в социалните мрежи. 

 
Първата дама се появи с бяла рокля с нестандартни черни шарки, които хората определиха като „абсолютни драсканици върху бял лист“. Моделът, който струва 2485 долара, е на Alexander McQueen, като рисунките по него са дело на студенти по моден дизайн от Лондон.  
 
Разкроената рокля, която стои чудесно на жената до Доналд Тръмп, е с черен колан на кръста и асиметрична дължина. Тя бе в съчетание с тъмни лачени обувки на висок ток и любимите очила на Мелания. Въпреки нейния елегантен силует, определено не се хареса на претенциозните избиратели. 
 
„Изглежда Доналд е рисувал с флумастер по роклята на Мелания“, „Прилича на нещо като ураган“, „Какви са тези драсканици по роклята ѝ???“, пишат потребители на Instagram, коментирайки въпросния тоалет. 
 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Melania Trump Fan (@alwaysmelania) на

 
Още за стила на Мелания Тръмп четете в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase