Снимка: БГНЕС

По време на пандемията настъпва и дългоочакваният "Мегзит". Принц Хари и Меган приключват с кралските си задължения днес и от 1 април са независими финансово, както пожелаха.

Съпрузите, които сега живеят във Ванкувър с 10-месечния Арчи обещаха да продължат със своята благотворителна дейност и разказват, че съсредоточават вниманието си към "нова глава в живота, за да разберат какво е участието им в обществото и какво могат да направят повече."

Херцозите на Съсекс съвсем скоро ще обявят новото име, под което ще извършват благотворителните си и други дейности.

"Те не искат да извършват дейностите си през фондация и се консултираха с експерти в САЩ и Канада за това как да организират работата си", обяснява източник пред "The Sun".

Очаква се Хари и Меган съвсем скоро да обявят бъдещите си планове в социалните мрежи. До този момент те споделяха снимки и коментари на Sussexroyal в Instagram. Именно там двамата написаха послание към последователите си, с което се разделят с тях в този акаунт, тъй като скоро няма да могат да го ползват.

Около този казус също имаше "тих" скандал, тъй като им бе обяснено, че вече не са в правото да използват думата "кралски". Промяната ги изненада и им донесе и финансови загуби.

Все още не е изяснено как точно ще се казва новия им акаунт, но сигурно ще бъде оповестен в официалния им сайт. Засега се знае, че Меган започва работа в Дисни и се завръща към киното.

 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) на

Тя и Хари благодариха на всички за подкрепата и вдъхновението, както и за споделеното желание светът да е по-добър. Също така обещаха съвсем скоро отново да се свържат с феновете си, а дотогава им пожелаха да се грижат един за друг.

Двамата отправиха и послание: "Както всички можем да почувстваме, светът в този момент изглежда изключително крехък. И все пак ние сме уверени, че всяко човешко същество има потенциал и възможност да го промени - както се вижда по целия свят, в нашите семейства, общности и тези на първа линия - заедно можем да се издигнем един друг, за да осъзнаем пълнотата на това обещание.

Най-важното в момента е здравето и благополучието на всички хора по света и намирането на решения за много проблеми, които се появиха в резултат на тази пандемия.

Тъй като всички осъзнаваме ролята, която трябва да играем в тази глобална промяна и промяна на навиците,  фокусираме нова глава, за да разберем как най-добре можем да допринесем към случващото се."

Хари и Меган обясняват, че макар и хората да не ги виждат работата продължава.



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase