БГНЕС

Кейт Бекинсейл е известна със своята отдаденост на тренировките и здравословния начин на живот. 46-годишната актриса винаги е впечатлявала с перфектна фигура и признава, че всичко това се дължи на усилени упражнения шест пъти в седмицата и правилно хранене.

Често звездата обича и да се хвали с фигурата си в социалните мрежи, където бързо събира хиляди харесвания и множество комплименти. В края на ноември тя сподели три снимки от плажа, на които изглежда повече от добре. Това накара много от феновете ѝ да се поинтересуват от тренировъчния режим на Бекинсейл.

Личният ѝ треньор Гунар Питърсън споделя пред „Us Weekly“, че клиентката му тренира шест пъти в седмицата и дава всичко от себе си в залата. „Искам да ви кажа, че всеки следващ ден тя надминава максималните си възможности“. Освен тежките упражнения, актрисата следва и стриктен хранителен режим.

Тя се е отказала от въглехидратите и захарта и залага повече на протеините и зеленчуците. В миналото Бекинсейл е била вегетарианка, но по време на снимките на „Pearl Harbor“ тялото ѝ нямало нужната енергия, което накарало треньора ѝ да я накара да включи в менюто си пилешко месо и риба. 

Сега тя и дъщеря ѝ ядат много брюкселско зеле и броколи, както и постни протеини. Те са особено важни за стопяването на излишни килограми. 

Още за режима на Кейт Бекинсейл за стегнато тяло четете в Tialoto.bg 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase