Getty Images

Александра Грант стана известна преди няколко седмици, когато се появи заедно с Киану Рийвс на светско събитие. 46-годишната художничка и 55-годишният актьор най-накрая признаха че са двойка пред света, на червения килим в Лос Анджелис, където демонстрираха своята близост.

И тъй като Рийвс ревностно пази личния си живот и рядко разкрива нещо за себе си, Александра Грант се превърна в истинско събитие. Феновете на актьора веднага започнаха да се интересуват от нея и защо не си боядисва косата. Художничката се сдобива със сивия си цвят още докато е на 20 години и признава, че е преминала през много цветове, но вече не крие себе си.
 
Сега тя споделя в Инстаграм за решението си. В своя профил тя публикува снимка от статия в Newsweek, от която става ясно, че жени, които често се боядисват, имат 60% повече риск да се разболеят от рак на гърдата. В проучването са участвали близо 47 хиляди жени на възраст между 35 и 74 години. Резултатите показали, че „химикалите в козметичните продукти за коса, могат да причинят рак на гърдата“.
 
Още за жената до Киану Рийвс четете в Tialoto.bg 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase