Снимка: Фермата

Балканският шампион по културизъм Тихомир Рангелов направи първите си стъпки на арената във "Фермата: Нов свят" контузен. Той почти разби главата си в табелата на шоуто, която се извисява зад водещите.

Масивната дървена плоскост се разклати зловещо при сблъсъка с главата на Тихомир, а Андрей тушира конфузната ситуация с усмивка: "Искам да се извиня на Тихомир! Удари го табелата, но тя е мерена по мен и затова така стана".

Спортистът бе предизвикан на дуел още на самия старт на шоуто от лошото момче и хомофоб Иван Милин. Той още на кастингите на риалитито обяви, че за него е въпрос на мъжка чест да „смачка“ всеки гей като препятствие към голямата награда от 100 бона в състезанието.

Това предизвика и извънредния двубой за място във "Фермата", защото освен културист, Тихомир е открит гей, който живее на семейни начала с друг мъж от 8 години.

"Квалификациите на Иван не са към мен лично отправени. Обиди ме малко, но събуди повече спортния ми хъс. Толкова съм убеден в победата, че спокойно мога да си заспя по време на битката", заяви хрисимият Тихомир.

"Че я видим тая работа!", отвърна с лукава усмивка героят от криминалните хроники Милин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase