Reuters

Кейт Мидълтън е една от най-разпознаваемите звездни съпруги. Тя се жени за принц Уилям през 2011 г., а събитието е наблюдавано от милиони по целия свят. Двамата са провъзгласени за дук и дукеса на Кеймбридж.  Две години след това им се ражда първият син - принц Джордж, през 2015 се появява принцеса Шарлот и преди година се сдобиха с втория си син - принц Луи. 

Макар и майка на три деца, Кейт успява да изглежда ослепително и във форма. Тя бързо се възстанови и от трите раждания, а тайната й e диетата на Пиер Дюкан. Но какво точно представлява тя?

Основната цел на диетата е да насърчи хората постепенно да свалят излишните килограми и след това да се задържат в това положение. За да стане това възможно, режимът поставя реални цели, които всеки може да постигне.

Тайната се крие в процес, който се състои от четири фази  - Атака, Редуване, Укрепващ и Стабилизиране. Всеки от етапите продължава различно време и може да отнеме дни, месеци или дори години.

Етап 1 - Атака

По времето на тази фаза, трябва да ядете само протеин и да пиете по шест чаши вода на ден. Трябва да вървите около 20 минути и да хапвате поне по една супена лъжица овесени трици. Този етап трае около седмица, след което можете да преминете към следващата фаза. 

Тук можете да ядете риба, говеждо, конско, заешко и телешко месо, както и птиче месо, но без кожата. Добре е да ядете яйца, но без прекалявате с жълтъците - до 2 на ден. За белтъците няма ограничения. Млечните продукти също са позволени, но с масленост не повече от 0.5-1%, но е най-желателно да са напълно обезмаслени. 

Още за диетата на Кейт Мидълтън четете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase