Избраникът на Малия - Рори. Снимка: Facebook

Голямата дъщеря на Барак Обама –19-годишната Малия, която следва в Харвард, бе забелязана да се целува с британски студент по време на футболен мач на Харвард-Йейл, съобщава Daily Mail.

Младежът е Рори Фаркуърсън  - учил в едно от най-престижните училища в Англия преди да продължи обучението си в Бръшляновата лига, където следва втора година.

Рори е бил председател на ученическия съвет на училището Ръгби, което по престиж отстъпва само на Итън и Хароу. Във Великобритания обикновено това е ученикът с най-добър успех и социални умения за годината. Той се избира от директора.Таксата за училището Ръгби е 32 000 британски лири за година (42 500 щатски долара.)

Рори, който също е на 19 години, бе сниман да се целува с Малия, а кадрите обиколиха социалните мрежи. Не се знае как би реагирал на връзката Обама, който е с кенийски корени. Неговият дядо е бил част от движението за независимост на нацията срещу британските колониални власти.

Младежът все пак има шанс да получи одобрението на Барак Обама, тъй като се знае, че обича спорта, тренира футбол и е избран за наставник на студентите. Също така се интересува от мениджмънт, подобно на баща си Чарлз – директор на група за управление на инвестиционен фонд в Лондон.

Вижте още за звездите в Tialoto.bg

 

 

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase