Кадър: Папараци

Венета Райкова дебютира като водеща през новия сезон на "Папараци" със своя изповед. Блондинката разказа за трудната й 2016-та година, която определи като ад.

Венета се оплака как не й били платени заплати за близо 50 000 лв., а в същия период съдът постанови да плати и 30 000 лв. на водещия на bTV Юксел Кадриев. Тв водещата призна, че се е сринала и няколко месеца била на хапчета.

Не можа да обясни дали е било депресия или паник атаки, но дори на рождения си ден не могла да стане от леглото.

"Аз съм силен човек и мислех, че депресията е нещо като униване, да бъдеш без настроение. Представях си депресирания човек като едно мрънкало. Истината обаче беше, че тялото ми отказа и не можеш да се справиш. Дават ти едни хапчета да пиеш, които те скапват. Получава се един омагьосан кръг. Много хора казват в такива случай "стегни се!". Ама как да се стегнеш, вие ти се свят, нищо не можеш да направиш. И пак започва потъването", разказа през сълзи Венета.

Няколко месеца Райкова била на хапчета, като през това време ги спирала на своя глава, заради страничните ефекти.

Най-големите й притесния били да не се разпадне семейството й в този труден и без пари период.

"Страх ме беше Тихомир и детето да не ме упрекнат, за радост не се получи. Мислех си и за смъртта, но човек трябва да знае, че винаги има изход. Сигурно много хора са изпадали в моята ситуация, искам да им кажа, че всеки може да се изправи. Има Господ, който помага на всеки един от нас", смята Венета Райкова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase