Кадър: VIP Brother

Дизайнерката Миглена Каканашева започна да се превръща в централен образ в началото на VIP Brother. Още на втория ден тя прирева да си ходи от шоуто, като обвини продуцентите, че не изпълняват поетите ангажименти.

Мегз се оплака, че трябвало да дойде фризьор да й свали перуката, с която тя смята, че е заприличала на Ким Кардашиян. Нейният фризьор обаче не дошъл според уговорката им, а тя показа характер и остана в изповедалнята докато не й бъде отлепена изкуствената коса.

Малко по-рано се заформи и конфликт между нея и шеф Петров, като двамата видимо не се харесват.

Другата ос, по която протече напрежение е между Алекс Богданска и фолкпевицата Мария. Бившата на Петканов се оплака, че бившата на Гущеров непрекъснато й натяквала моменти от провалената й връзка с Лудия репортер. Това стана и причина Мария да бъде една от номинираните за гонене.

В понеделник тя ще се бори за оставане в шоуто с колежката си по жанр Сашка Васева и близначките Влади и Алекс, които дори не са толкова известни и седят като пришити в шоуто.

Самият Петканов пък разкри, че по времето на връзката му с Алекс също изневерявал, но разви странната теория, че при мъжете кръшкането било за спорт, а при жените - емоционално.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase