Снимка: Reuters

Ким Кардашян. Едно име, което надали някой не е чувал. Жадната за слава Кимбърли Ноел Кардашян е американска реалити звезда, която за изненада на всички се прочу първоначално като приятелка и стилист на Парис Хилтън.

В действителност, голямата слава идва с прочутото домашно порно с бившия си приятел Рей Джей, което се появи публично през 2007 година.

По-късно същата година Ким Кардашян и цялото ѝ семейство започнаха да се появяват в специално реалити, посветено на... тях.

Целият личен живот на всеки един представител на клана Кардашян-Дженър става публично достояние.

През последните години Кардашян се превърна от обикновено момиче до истинска влиятелна личност, а позициите ѝ като такава се затвърдиха след брака ѝ с рапъра Кание Уест. Двамата се ожениха през 2014 година и имат две деца.

Критиците не я жалят – определят я като пример за хората, които са "известни с това, че са известни".

Целият този път на успеха неминуемо се отразява и на външния вид на Ким Кардашян. Визията ѝ се променя значително, за да стигне момента, в който се превръща в емблема на контурирането в грима.

Проследихме за вас еволюцията в красотата на Ким Кардашян от 2007 година до сега и разликите са... вижте ги сами в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase