Снимка: Reuters

Холивудската актриса Анджелина Джоли поиска от бившия си мъж Брад Пит месечна издръжка от $ 100 хиляди за отглеждането на децата им, пише In Touch. Изданието се позовава на източник, близък до звездите.

Както той разказал, Джоли била убедена, че тази сума е необходима за текущите разходи по шестте им деца и ще позволи и да отделя в техен тръстов фонд, учреден от тях като техни родители.

Поисканата сума прави $ 1,2 милиона за година. От нея около 250 хиляди ще са за бъдещето на 15-годишния Мадокс, 13-годишния Пакс, 12-годишната Захара, 10-годишната Шайло и 8-годишните Вивиан и Никс.

По данни на In Touch, Пит е изразил готовност финансово да поддържа децата, но предпочел той да управлява парите направо в тръста, а не да ги дава на бившата си съпруга като текущ разход.

"Анджи иска бракоразводният процес да приключи за 90 дни, включително и с въпроса за опеката и недвижимостите. Все пак тя отчита, че всички тези нейни желания е малко вероятно да се сбъднат. Тези нейни финансови желания са нелепи“, споделил още информаторът пред изданието.

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase