Снимка: Facebook

Джеймс Пакър прекрати годежа си с Марая Кери. Според последните слухове 48-годишният съдържател на верига казина по целия свят е бил шута на 46-годишната поп дива, защото не можел да се примири с нейните "екстравагантни разходи" около новото ѝ риалити шоу "Светът на Марая".

Семеен приятел на Пакър твърди: "Всичко между тях свърши. Джеймс имаше огромни резерви относно новото предаване на Марая и факта, че тя е готова да изложи личния си живот на показ".

Медиите пишат, че магнатът е позволил на певицата да задържи диамантения си 35-каратов годежен пръстен, който струва 10 милиона щатски долара.

Двамата имаха връзка малко повече от година, като се сгодиха през януари. Говореше се даже, че те вече са напреднали в приготовленията за сватбата си.

Годениците не бяха много словоохотливи по повод церемонията, но Кери каза неотдавна, че вероятно тържеството ще е скромно.

И за двамата това нямаше да бъде първи брак. През 2014 г., Марая се раздели с втория си съпруг Ник Кенън, от когото роди близнаци. Преди него тя беше омъжена за музикалния мениджър и продуцент Томи Мотола.

Пакър, който е на четвърто място по богатство в Австралия със състояние от над 3,1 милиарда долара, има три деца от втората си съпруга – певицата Ерика Бакстър.

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase