Снимка: VIP Brother

Жана и Лара вече са част от миналото на VIP Brother. Двете получиха най-малка подкрепа от зрителите на риалити формата. За сметка на това Миглена Ангелова се оказа фаворитка.

"Егати фаворита, сигурно сме сбъркали предаването", не пропусна да я захапе "майката" на Къщата Ирина Тенчева.

Още по темата

И Лара, и Жана твърдяха, че нямат търпение да напуснат шоуто. На тръгване обаче певицата се разплака и тръгна да се прегръща с всички. Лара пък обеща да се обади на всички, след като излязат.

Бергендорф премина през редица фази и изпитания в Къщата, в последната седмица се чувстваше зле, постоянно сменяше настроенията си и с часове не спираше да плаче.

В интервю певицата обясни, че лекува проблема си с наркотиците и това, което си е причинила, е "злокобно и ужасно". По думите й от това е пострадал и синът й, защото виждал, че майка му не се чувства добре.

Като причина за състоянието си посочи любовните си отношения с Лео, който стана известен покрай ареста й за притежание на трева.

Само преди ден тя шокира всички, след като обяви: "Тук съм, за да си почина, да ги спра. Най-важното ми е да спра кокаина. Знам какво съм си причинила. Трябва да ме оперират, защото главата ми е пълна с гной и затова толкова ми тече носът. Всичко е от кокаина".

Кака Лара пък беше определена за лицемерна. "Аз обичам да съм ОК с всички", заяви тв водещата. Тя се открои като върл противник на чалгата и не престана да напада двете фолк певици Рени и Емануела.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase