Снимка: Facebook

Фолкпевицата Емилия дари с дъщеричка своя спътник в живота - бизнесмена Коко Динев. Момичето ще носи името Мира.

"Благодарим на Господ, че ни даде и това щастие - да си имаме и дъщеричка - на име Мира. Само едно благодаря не е достатъчно за целия екип на д-р Алън Начев, който за втори път ни подари нов живот. Благодаря и на всички близки и приятели, които ни поздравиха за щастливото събитие! С голямо нетърпение те дочакахме и много те ОБИЧАМЕ, Слънчице!", написа във Facebook щастливата майка.

Емилия и Коко имат и син - Иван, който е кръстен на бащата на Коко.

Бившият капитан на националния отбор по футбол Ивелин Попов и съпругата му Елена Паришева бяха сред първите, които поздравиха Емилия и Коко за щастливото събитие.

"Да станеш майка веднъж е достойно! Но да направиш избора да станеш майка и втори път е велико! Да Ви е честита втората рожба! Най-красивата целувка от Бога е да Ви даде щастие като това - мъжка и женска рожба! Бъдете здрави! Нека малката Мира напълни дома Ви с мир и много щастие, да стъпва гордо в живота си и да е щастлива съдбата й! Честито!", написа Ивелин Попов.

Още едно звездно бебе проплака вчера. Професионалната танцьорка Яна роди трети син на бизнесмена Петко Димитров и втори за семейството им. Двамата родители са решили да му дадат името Ян. Яна и Петко се радват на още един мъжкар в семейството - Доменик.

Петко и Яна се срещнаха през 2013 г., когато участваха като двойка в Dancing Stars. Още същата година сключиха и брак на пищно тържество в столичен ресторант в Панчарево.

Петко има и още един син - Виктор, който е от брака му с Мария Игнатова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase