След като в рамките на една година Софи Маринова и приятелят й Тодор Давидов-Гринго се събираха и разделяха на принципа "бий ме, обичам те", а връзката им можеше да вдъхнови сапунена опера, двамата вече гледат в една посока - и то към олтара.

"Не можем да се похвалим с нищо официално, но постоянно обсъждаме сватбата", признава пред "Монитор" Маринова. С охранителя, преродил се в амплоато на певец, живеят на семейни начала.

Още по темата

Сериозните си намерения да свие гнездо изпълнителката засвидетелства още в началото на връзката им. Тогава тя заяви, че иска да народи на Гринго 3 деца за 5 години.

Двойката вече отчете първия си положителен тест за бременност, който обаче се оказа лъжлив. "Помислих, че съм бременна. Отидох на доктор – да видя как се развива детето и той ми каза: "Софче, то няма бебче. Не си ли чувала, че понякога и от стрес може да закъснее цикълът", обясни Софка, докато се жалваше, че новият й я подлагал на системен физически тормоз.

Въпреки че не са на път да се сдобият с общ наследник, Гринго бил в отлични отношения с Лоренцо. Малкият нямал намерение да последва стъпките на майка си на музикалната сцена.

Към момента той тренира в юношеската школа на футболния отбор "Славия". За гуру, когато стане дума за добрия тонус на тялото, пък използвал именно охранителя, като го карал да ходят заедно на фитнес.

След като излезе дебютната песен на Гринго - "Моят рай", той е неразделен със Софка и по участия, като освен сцена дели с нея и хонорар. Необичайният дует ще направи своята европейска премиера на 17 септември, когато двамата ще отпътуват за българско парти към Тотенхам, Лондон.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase