Снимка: thesun.co.uk

Никол Шерцингер беше уловена от папараците да напуска клуб в Лондон не под ръка с Григор Димитров, а с шотландския DJ Калвин Харис.

Това веднага породи слуховете, че 38-годишната експевица от Pussycat Dolls е сложила край на връзката си с българската тенис звезда, с когото имаше близо 10-месечна връзка.

Според близки на Шерцингер обаче, Димитров няма за какво да се притеснява – Калвин просто я е откарал като добър приятел и кавалер до хотела ѝ.

Източник близък до Никол казва пред вестник The Sun: "Калвин и Никол се познават от Лос Анджелис. Тя купонясваше с братовчедка си, а не с него. Той просто ѝ предложи да ги закара".

Според други слухове близостта между Калвин и Никол може да е породена от факта, че техните бивши половинки – Рита Ора и Люис Хамилтън в момента са гаджета.

Шерцингер скъса с пилота от Формула 1 преди година и половина. Харис пък сложи край на 2-годишната си връзка с Рита през 2014-та, след което изживя любовна история с поп звездата Тейлър Суифт.

В момента Никол е в Лондон, тъй като за поредна година ще е съдия в шоуто X Factor, заедно със Саймън Коуел, Шарън Озбърн и Луис Уолш.

Припомняме ви, че Никол беше ментор на Джеймс Артър, който спечели музикалния формат през 2012 г. Този път тя ще ръководи отбора на момичетата.

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase