Снимка: Addition Elle

Ашли Греъм стремглаво превзе модната индустрия и не просто, че застана на върха, но и очевидно не възнамерява скоро да си ходи.

Казусът около пухкавия модел и нейната слава се градят основно на разбиването на един от най-трудните за променяне стереотипи, че моделите трябва да отговарят на определени мерки и килограми.

За сметка на това, Ашли Греъм смело се съблича и то основно за различни марки и колекции с бельо.

Поредната провокация от брюнетката идва за нова колаборация с Addition Elle, което бележи десетия поред проект с марката.

Този път пищната Ашли добавя нови модели към своите линии "Provocative" и "Essentials" за есен-зима 2016. Рекламната кампания към предложенията представя кадри, на които моделът позира по бельо... в метро.

"Моята 10-та колекция с Addition Elle е най-любимата ми до момента. Моделите наистина се развиха с моята кариера и мен самата и сме способни да променим границите още малко с успеха на всяка колекция. Предвидливо създадохме колекцията така, че нашите клиенти да могат да вплетат бельото към своите тоалети, не просто да го носят под тях. Освен това никога не съм си и помисляла, че ще съм в метро по бельо", коментира самата Ашли.

Още горещи кадри с Ашли вижте тук
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase