Снимки: splashnews.com; variety.com

Мат Деймън е решил да продаде имението си в Лос Анджелис, в престижния квартал „Пасифик Палисейдс“ за сумата от 20 милиона щатски долара.

Мат купи къщата, която е в съседство с тази на Бен Афлек и Дженифър Гарнър, през 2013-та година, точно по време на успеха му с поредицата за ЦРУ–агента Джейсън Борн.

Идеята на звездата беше да бъде по-близо до семейството на своя най-добър приятел Бен и децата им да растат заедно, както те навремето са израснали заедно в Бостън.

Нещата обаче се объркаха съвсем, след като Бен изневери на Дженифър с бавачката им, след което тя реши да се разведе с него.

Преди няколко дни Афлек и Гарнър също обявиха имота си в Ел Ей за продажба и то за невероятната сума от 45 милиона долара.

Явно вече нищо не задържа Мат и жена му Лусиана в този квартал и те са решили да се преместят. Колкото до къщата им – тя е огромна. Има площ от 900 кв. м., пет семейни спални, две спални за персонала и общо девет бани.

Парцелът може да се похвали с озеленен двор, няколко веранди, дървени пътеки и множество водни съоръжения, сред които са едно езерце и плувен басейн.

Освен тази къща Деймън и съпругата му притежаваха доскоро дом в Маями Бийч, Флорида, който закупиха през 2005 г., но продадоха през 2014-та.

Вижте къщата в Ел Ей на звездата от хита „Марсианецът „ в галерията на Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase