Григор Димитров, Снимка: Instagram

За славата на българските жени като едни от най-красивите няма какво да добавим, а още по-малко за какво да спорим.

Вече ви представихме не в една, а в две части най-изявените лица, които ежедневно демонстрират завиден стил на обличане, моден усет и следене на актуалните тенденции.

Българските мъже обаче далеч не са за пренебрегване. Не е тайна, че родните звезди от силния пол са не само успешни, но и не отстъпват по нищо във визията на женската половина.

Представяме ви една класация на стилните известни българи, които отдавна плениха както нашите сърца, така и тези на хиляди други жени.

1. Григор Димитров

Най-добрият български тенисист постигна невероятни резултати на корта, но не само. Григор Димитров бе забелязан от световни модни медии като Vogue, които посветиха многобройни материали на това колко добре се облича родният спортист. Неговото умение да избира подходящата визия за всяко едно събитие му спечели първо място в класацията на най-стилните български мъже.

2. Димитър Бербатов

Легендарният футболист е известен с невероятните си постижения на терена и доброто си сърце. Към всички тези личностни качества прибавяме и открояващ се моден нюх. Димитър Бербатов умело комбинира спортния стил с елегантния такъв и всеки път изненадва с все по-добре изпипан силует.

3. Заки от "Авеню"

Велизар Соколов, или просто Заки, е известен като част от група „Авеню“. С днешна дата често го виждаме в ролята на ментор в различни музикални формати и това, с което се откроява, е добрият стил на обличане. Мъжкото излъчване на Заки е винаги подчертано с правилните компоненти от гардероба и това се вижда както от малкия екран, така и в ежедневието.

Цялата статия можете да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase