Снимка; Vogue

Аманда Сейфрид позира закачливо в летни тоалети за Vogue, САЩ. Това е първата корица за Модната Библия на красивата актриса.

Сесията е заснета от топ фотографа Марио Тестино, а на основния кадър Сейфрид носи рокля с дълъг ръкав на Dior, а на вътрешните снимки екранната сирена е облечена в летни стилове от Salvatore Ferragamo, Fendi, Christian Louboutin, Bottega Veneta, Narciso Rodriguez, Nina Ricci, Tory Burch, Prada, Sonia Rykiel и др.

Актрисата от "Тед 2" коментира с изданието за първи връзката си с актьора Джъстин Лонг. Ето и няколко акцента от интервюто с 29-годишната блондинка:

За Джъстин: "Аз го последвах в Instagram и все се сещах за нещо наистина смешно, което той беше написал под една снимка на един охлюв. Коментарът му ме накара да се смея на глас, така че му писах и така всъщност се запознахме. С него просто се чувствам добре".

За любимия си домашен любимец - кучето Фин: "Просто не мога без него. Може би това е, защото аз подсъзнателно съм наясно със смъртността му. Опитвам се да не мисля за това, но някъде вътре в мен, аз знам, че той ще умре по-рано от всички останали хора, които познавам!"

За това, че не иска да бъде в центъра на вниманието: "Не обичам червения килим, защото там се усещам неестествено. Вълнувам се каква рокля ще избера за вечерта и като цяло съм уверена в себе си. Модата има тази сила - да те кара да се чувстваш самоуверен. Имам страхотна връзка с Givenchy. Нося основно неща на тази модна къща."

За да видите снимките на Аманда за Vogue, посетете галерията на Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase