Снимка: splashnews.com

Джесика Алба признава, че е строга шефка на своите служители в компанията си за бебешки био продукти Honest Company. Красивата холивудска актриса вече няколко години разпределя времето си между киноиндустрията и частния си бизнес, който е доста успешен.

34-годишната сексапилна брюнетка, която е лице на Braun, позира за корицата на списание More (май/2015). Ето какво споделя тя пред изданието:

За своите управленски умения: "Понякога имам твърде железен юмрук, който изобщо не е в кадифена ръкавица. Твърде директна съм като изказвам мнението си и ми се е случвало да предизвикам сълзите на свой служител. Обикновено пояснявам, че позицията ми не е лична, а че мисля най-вече за това как работата да се свърши максимално добре."

За това, че е жена шеф: "Моите бизнес партньори са мъже. Всеки път, когато кажа нещо, което противоречи на тяхната интуиция, те се прибират у дома и говорят с жените и съпругите си. На следващия ден обикновено се съгласяват с моето становище. Така че това е начинът, по който се справям. "

За това, че се приема такава, каквато е: "Чувствам, че се намирам на точното място в точното време за мен и гледам някой да не ме изтласка от пътя ми."

За да видите снимките на Джесика за More, както и тези от последната ѝ кампания за Braun, влезте в галерията на Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase