Снимка: Chikozia

Красивата и дръзка Бориса Тютюнджиева само преди дни спечели титлата "Най-секси българка за 2015" (според класацията на списание Playboy).

Самото ѝ име Бориса е някак особено, различно, единствено, и носи много силен заряд.

Магията около нея е очевидна, а тя допълнително хвърля загадъчност около персоната си, отказвайки да коментира личния си живот.

Обществена тайна е, че мъжът до нея е тв продуцентът Андрей Арнаудов, но тайната си е тайна и тя не иска да я разкрива...

Ето и какво сподели с нас горещата брюнетка:

Как се чувстваш като "Най-секси българка за 2015" и коя част от тялото си намираш за най-привлекателна? Какво намираш за секси у един мъж?

Признателна съм на списание "Playboy" за оценката, въпреки факта, че не съм се снимала за него. Не мисля, че има жена, която да не се зарадва на подобна класация, още по-малко на първото място. Смятам да оправдая избора им и да продължавам все по-упорито да поддържам тялото и духа си.

Сексапилът определено започва отвътре навън, така че, дами, харесвайте се, такива, каквито сте! Съвсем скоро попаднах на едно интервю, в което Жизел Бюндхен споделя, че като по-млада е имала комплекс за носа си и не се е харесвала, докато един ден баща й не провел сериозен разговор с нея на тема – как да обичаш това, което си в пълния смисъл на думата. Резултатът е ясен.

А относно това, което аз намирам за секси в мъжете – комплексно е. Харесвам чаровните мъже, със заразяващ хумор и усмивка. Тези, които умеят да играят с ума ми, без да се съпротивлявам. Относно частта, която най-много харесвам в себе си – може да прозвучи нескромно, но си харесвам всичко. Освободила съм се от комплексите, които биха могли да ме тровят душевно. Спортувам доста често и не го правя само за тялото си, но и за психическото си състояние.

Още от интервюто с Бориса, както и нейни снимки, можете да четете и видите в Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase