Кадър от филма "The Place Beyond the Pines"; "Снимка: outnow.ch

В света на шоубизнеса е пълно със звезди, които дават странни имена на децата си в желанието си те да не са банални, а да са уникални.

Проблемът е, че някои от тези имена звучат абсурдно и дори шантаво. Някои от известните актьори, музиканти и светски личности наистина назовават наследниците си, без да обмислят избора си малко по-добре.

Открай време в Холивуд е пълно с деца на знаменитости, които носят смешни имена. Например имената на дъщерите на Брус Уилис и Деми Мур – Талула, Ръмър и Скаут са пословични.

Децата на Крис Мартин и Гуинет Полтроу носят библейските имена Епъл и Моисей, които малко хора разбират. Големият син на Алиша Кийс се казва Египет, а вторият – Генезис.

От по-скоро родените деца на знаменитостите титлата най-странно име трябва да бъде дадена на дъщерята на Райън Гослинг и Ева Мендес – Есмералда Амада.

Определено холивудската двойка е проявила доста креативност при избора на име на бебето си, което се роди през есента на 2014-а.

Вижте в галерията на Тialoto.bg кои са другите известни личности, които наскоро се сдобиха с деца, но им дадоха прекалено странни имена.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase