Снимка: сп.Nylon

Ники Рийд показва своята естествена хубост в нова сесия за списание Nylon (февруари/2015). Актрисата, позната от сагата "Здрач", напоследък стана супер известна покрай връзката си с горещия актьор от сериала "Дневниците на вампира" Иън Сомърхолдър.

Дори преди дни се заговори, че двамата са се сгодили по Коледа след едва шестмесечна връзка. По-интересното в случая е, че Ники се раздели със съпруга си - музиканта Пол Макдоналд, миналата година, само два месеца преди да заживее с Иън.

Според други слухове между Рийд и Сомърхолдър са прехвърчали искри още по времето, когато двамата са били обвързани с предишните си половинки - тя с Пол, а той с Нина Добрев (която е експриятелка на Ники).
Ето и няколко акцента от интервюто с 26-годишната актриса:

За дебютната си роля през 2003 г. във филма "Тринадесет": "Това беше лудост, а аз не бях готова за тази професия. Не можех да разбера какво става. Не съм минавала през никакво обучение как да се справям с медиите и нямаше от кого да се поуча. Бях много чувствително хлапе, но се наложи да потуша тази своя чувствителност. Сега се опитвам да направя точно обратното - искам отново да стана чувствителна."

За своя дует с Пол - песента "Fly With Me": "Имаше нещо толкова красиво и честно в това, което с Пол създадохме, не мога да го отрека. Все още се чувствам свързана с тази песен, въпреки че поставих нова глава в живота си."

За отношението си към социалните медии: "Трябваше ми известно време, за да разбера как да съществувам комфортно във времената на социалните медии. Разбрах, че мога да ги използвам, за да насърчавам и популяризирам свои каузи. Опитвам се да коментирам в тях неща, които ме вълнуват, мои проекти. Аз съм напът да разбера какъв вид принос искам да направя за планетата, за да бъда достойно човешко същество."

За да видите снимките на Ники, посетете галерията на Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase