Кара Делевин; Снимка: Getty Images

Кара Делевин е едно от най-успешните лица в света на модата, но тя не бе част от шоуто на Victoria's Secret, което се проведе в началото на месеца в Лондон. Според хърватския модел Робърт Кониц 22-годишната чаровна британка не е в достатъчно добра физическа форма, за да се представи по бельо.

Той сподели: „Те са известни със своята строгост – ако се отпуснеш дори малко, вече не те искат. Така че аз не бях изненадан, че Кара не дефилира тази година. Блъснах се в нея на Британските модни награди и тя изглеждаше много подпухнала“.

Освен Кара Делевин към групата на ангелите на Victoria's Secret не се присъедини и набиращата все по-голяма популярност Кендъл Дженър.

До този момент Кара е била част от модното шоу два пъти – през 2012 и 2013 година. 19-годишната Кендъл пък все още не е направила своя дебют за известната марка бельо, макар че самата тя споделя, че мечтае за това.

Говорителят на Victoria's Secret отказа да коментира причините, заради които Кара Делевин не е била част от тазгодишното модно шоу.

Още новини за звезди можете да четете в Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase