Снимка: Maxim US

Лана Дел Рей успя да привлече вниманието на хората със своята музика, характеризираща се със специфично и уникално звучене. Тя не е толкова масов продукт, както много други поп певици. А и защо ѝ трябва да следва утъпкания и клиширан път на останалите звезди, след като да бъде себе си и да се откроява ѝ носи достатъчно любов от страна на почитателите?

Преди няколко месеца на пазара излезе новият албум на Лана Дел Рей - „Ultraviolence“, който спечели както възторжените отзиви от феновете, така и от критиката. Логично, певицата се появи на кориците на много списания, за да разкаже за своя нов музикален проект. Сега Лана Дел Рей провокира от страниците на американското списание Maxim.

Секси фотосесията с нейно участие е поместена в декемврийско-януарския (2014-2015 година) брой на изданието, а красавицата позира, покрита само с чаршаф.

Ето и какво споделя талантливата певица в новия брой на списанието:

За това, че е сменила цвета на косата си: „Когато направих косата си по-тъмна, не знам защо, но хората погледнаха на музиката ми по-сериозно“.

За това, че се е преместила от Ню Йорк в Калифорния: „Имах любовна афера с Ню Йорк. Обичах цялата история, която вървеше с него, ранните години на 60-те, Боб Дилън и ерата на бийт поезията. Сякаш търсих това артистично възраждане“.

За промените в нейната кариера: „За мен наистина нямаше преоткриване. Това е по-скоро интерпретация на други хора. Чувствам голяма приемственост между всички мои песни и видеоклипове“.

А сега посетете галерията на Tialoto.bg и разгледайте част от провокативните снимки на Лана Дел Рей за американското списание Maxim.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase