Снимка: Булфото

Жени Калканджиева категорично отрече, че е била любовница на Пламен Дишков, познат с прякор Кела. Медиите я свързаха с Кела преди няколко месеца, как двамата се забавлявали на яхта, а слуховете бяха засилени по време на VIP Brother. Тогава нейният съпруг заяви в прав текст, че има любовник край морето и го назова като Мела.

Според Жени обаче това са измислици и каза, че тази година е била на яхтено парти само веднъж, поканена от нейна манекенка и нейния съпруг.

"Много искат да ме обвържат с някакви хора, с които се познаваме от 20 годиини. Постоянно ме свързват с Кела. Това са хора, които си изкарват прехраната на гърба на популярните хора", заяви Жени.

По думите тя винаги е била свободна и е избирала мъжа до себе си.

Тя защити и манекенките заради етикета, че се продават за пари. Според нея лошата слава се дължи на проститутки, които нямали как да се представят и твърдели, че са модели.

"При мен всички момичета работят, имат образование, продължават образованието си. Но има една подробност - задълженията им към агенцията са докрая на работния ден. После могат да правят каквото си искат, защото са пълнолетни хора. Включително могат да спят с когото искат. Според мен компаньонки могат да бъдат и тв водещи, и секретарки, така че да не делим жените на манекенки и останалите", призова Калканджиева.

Относно бъдещето си с Тачо тя не се нае с прогноза, за да не излъже.

"Ние сме заедно, но не мога да кажа, че няма да се разведем след време. Това никой не може да го предвиди", заяви Жени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase