Снимка: Yahoo! Style

Хали Бери позира за новото модно издание на Yahoo - Yahoo! Style, където дава откровено интервю, говорейки за своята възраст, кариера и съпруг - французин.

Актрисата споделя, че настоящият ѝ мъж Оливие Мартинес й е помогнал много по отношение на личния ѝ стил през последните няколко години години. Звездата от "Балът на чудовището" казва следното: "Определено промених стила си, откакто се омъжих за французин. Французойките никога не биха си сложили раздърпан пуловер, дори да трябва да слязат само до магазина. Така че, откакто съм с Оливие, обръщам повече внимание на дрехите, с които излизам. Той не ми позволява да бъда неглиже. За това напоследък полагам доста усилия в това да си подбирам стилни връхни дрехи."

Хали, която преди една година стана майка за втори път, раждайки сина си Масео, споделя, че обича френското бельо от десетилетия. Тя казва: "Mайка ми ме научи да нося сутиен още в пубертета, за да не ми увиснат гърдите, когато стигна 30. Винаги съм със сутиен, дори спя с такъв!"

Бери добавя: "Аз знам, че няма да бъда секссимвол цял живот, но аз не съм модел и не се опитвам да бъда. Все пак смятам да използвам сексапила си докато мога."

Актрисата, която наближава 50-те години, казва че с времето е преосмислила същността си. "Мисля, че всички актриси са изправени пред напредването на възрастта и им се налага да предефинират себе си. Ясно е, че вече няма да мога да играя ролите, които съм била в състояние да изиграя преди. Затова ще се опитам да се адаптирам към по-различен тип роли. Все пак смятам, че хората стават по-добри с възрастта."

Вижте снимки на звездата за изданието в галерията на Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase