Снимка: сп. Маxim

Джесика Алба прави поредната си секси фотосесия в оскъдно облекло, този път за новия брой на списания Maxim (септември/2014).

33-годишната актриса, която е щастливо омъжена и има две малки дъщери, изглежда зашеметяващо на корицата в маслиненозеления си бански и мокра бяла тениска.

Всъщност провокативната Джесика вече доказа, че е много повече от едно красиво лице и горещо тяло, след като наложи своята марка „Honest Company“, която предлага безопасни и нетоксични продукти за деца.
Ето и няколко акцента от интервюто с изкусителната красавица за списанието:

За собствената си стойност: „Ако човек сложи цялата си идентичност в развлекателната индустрия, това би била брутална грешка за него. Този бизнес те сдъвква и изплюва. Аз съм решена да изляза невредима от това пътуване.“

За това какво мисли за визията си: „Аз наистина се чувствам комфортно в собствената си кожа и не смятам, че има за какво да се извинявам. След като навърших 30 години определено започнах да се чувствам по-близка до себе си и да харесвам повече тялото си и всичко това, което съм. Вероятно защото станах майка ... Мисля, че се чувствам все по-добре и по-добре с всяка изминала година.“

Вижте снимките на горещата Алба за списанието в галерията на Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase