Снимка: Complex

В последно време Лана Дел Рей отново прикова вниманието върху себе си. Преди малко повече от месец талантливата звезда издаде своя нов албум „Ultraviolence“. Това е и причината да виждаме красивото лице на Лана все по-често върху кориците на списанията.

Последната фотосесия на певицата е в характерния за нея меланхоличен стил. Снимките обаче се открояват със своята индивидуалност и интересен почерк – точно както песните на звездата. Новият музикален проект на чаровницата има дори още по-сурово и тъмно звучене, отколкото предишните ѝ песни.

Защо това е така, какво се случва в любовния живот на Лана и още интересни подробности певицата споделя в новия брой на списание Complex:

За спорното име на своя албум: „Чувствам се свързана и с двете емоции – агресия и мекота. Харесва ми луксозният звук от думата „ултра“ и звукът от думата „насилие“ (на английски език „violence“) заедно. Харесва ми, че двата свята могат да живеят заедно."

За нейния тип връзки: „Харесва ми физическата любов. Обичам ръцете на любовта. Как мога да го кажа, без да се забъркам в прекалено много проблеми? Харесва ми осезаемата и страстна любов. За мен, ако тя не е физическа, не ме интересува“.

За удоволствията, заради които изпитва вина: Е, пушенето е едно от тях. Захар, кафе. Трябва да изпия 13 чаши на ден. Срамно е за последствията върху здравето ми, но много велики неща се случват с чаша кафе и цигара. Много страхотни песни са написани".

За смисъла на нейната песен „Fucked My Way Up to the Top“: „Това е коментар като: „Знам какво си мислиш за мен“ и аз намеквам за това. Знаете, аз съм спала с много мъже в индустрията, но никой от тях не ми помогна да получа изгода. Което е досадно“.

Останалата част от интервюто и галерията може да видите в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase