Снимка: Vogue

Сърфистите винаги са били едни от най-привлекателните мъже за жените, които обичат приключения. Това е лайтмотив на много теми в модата, като точно това е и идеята на фотографа Джианпаоло Згура, който ни пренася сред пясъците на брега на окена.

Каролина е както винаги съблазнителна и атлетична. Заобиколена от няколко типични представители на съвремненната сърф култура, тя пръска чар и сексапил.

Кадрите действат заразяващо и вдъхновяващо. Разбира се, че сега е моментът, в който си казвате, че е време за тренировки. Всеки тоалет в отделните кадри е представя интерпретация на градската мода, която е мултифункционална. Цветовете са светли и леки, материите са меки и комфортни.

Косата е, разбира се, небрежна и пусната, което е запазена марка на лятната плажна тематика. Но с успех тази визия се вписва и в летния делник в града. Освен върху банските костюми деликатен акцент е поставен и върху аксесоарите, които са непретенциозни, но много женствени.

В галерията на Tialoto.bg може да се насладите на усещането за свобода и комфорт, което носят различните кадри от фотосесията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase