Снимка: сп.GQ

Зашеметяващият австралийки модел Миранда Кер свали дрехите си в майски брой на списания GQ, Великобритания. Кер позира в секси сесия на топ фотографа Марио Тестино. В интервюто за изданието бившият ангел на Victora's Secret обсъжда темите за любовта и бисексуалността. Преди шест месеца Миранда се раздели със съпруга си – актьора Орландо Блум, от когото има малък син, но не изглежда съкрушена от тази развръзка в личния си живот.

Ето и няколко акцента от интервюто с красавицата:

За това, че в момента е необвързана:

"Излизам по срещи и това много ми харесва. По-добре е едно дете да има двама щастливи родители, отколкото двама нещастни родители. Сега чувствам, че това е моето време, за да се забавлявам максимално. Не държа да се влюбя отново твърде бързо, а съм получавала какви ли не смешни предложения, които дори във филмите ги няма. Все още се наслаждавам на това да съм необвързана. Никога не бих отишла на среща с непознат, нито пък бих проверила името на човека, с който ми предстои да изляза, в Google."

За своята сексуалност:

"Колкото повече остарявам, толкова по-уверена ставам в това да си поискам (в леглото), това което ми доставя удоволствие. Забелязвам, че когато не правя секс или го правя рядко, тялото ми не е тонизирано. Колкото повече секс правя, толкова по-оформени са ръцете и корема ми, но по принцип сексът за една нощ не е по вкуса ми. Карах Орландо да чака шест месеца преди дори да го целуна. С него имахме страхотна химия."

Останалата част от интервюто и страхотната галерия може да видите в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase