Снимка: zillow.com

Преди една година Селена Гомес купи за 3 милиона щатски долара имението в Калабасас, Калифорния, което допреди това беше собственост на актьора Джона Хил („Вълкът от Уолстрийт“).

Изпълнителката на хита „Come & Get It“ се е сдобила с елегантната едноетажна къща, която се намира в комплекс от затворен тип, най-вече защото по това време (в началото на 2013-та) и половинката ѝ Джъстин Бийбър имаше имение в Калабасас, което обаче той наскоро продаде на Клое Кардашиян, която след развода си с Ламар Одъм имаше нужда от нов дом. Самият Джъстин пък се изнесе от района на Лос Анджелис и отиде да живее в Атланта, където хората не са толкова запознати с буйния му нрав.

Въпреки това мис Гомес не се е отказала от мечтата си да живее под един покрив с любимия си и според последните слухове, след като реновирането на имота ѝ наскоро завърши окончателно, се очаква и Бийбър скоро да се нанесе в дома.

Иначе къщата е с площ от 450 кв. м, има 5 спални и 5 бани, тенис корт и басейн. Сградата е построена през 1956 г. и в интериора ѝ има много детайли от махагон, които не е ясно дали Селена е оставила след ремонта. По принцип това е първото самостоятелно жилище на 21-годишната брюнетка, която доскоро живееше с родителите си в родния Тексас.

Звездата на „Дисни“ дори наскоро освети новото си жилище, след като в него беше хванат крадец, който беше арестуван и обвинен за кражба с взлом.

Вижте снимките на имота на Селена в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase