Снимка: сп. Gala

Съпругата на принц Албер - Шарлийн Уитсток, замени преди няколко години африканските залези с двореца в Монако. От шампионка по плуване от ЮАР тя прие живота на нейна светлост, но твърди, че като човек не се е променила изобщо.

Освен това смята, че има късмет преди всичко с това, че съпругът ѝ е неин най-добър приятел, а не с това, че е принц. Шарлийн почти не дава интервюта, но този път нарушава мълчанието си за френското списание Gala.

Принцесата позира боса и по дънки, показвайки, че строгият протокол не е това, което наистина има значение за нея. Тя иска да покаже, че обича простия живот въпреки сложността на ролята, която играе. Шарлийн споделя, че не се чувства като героиня от приказка и че в същността си все още е детето, родено в Зимбабве.

Докато светът я чака да дари Албер с наследник, тя преди една година насочи усилията си в създаването на своя фондация, в която със собствени средства преподава плуване на деца в неравностойно положение.

А ето и няколко акцента от интервюто с принцесата:

За семейството Грималди, в което миналата година се родиха две бебета, след като дъщерята и синът на Каролина Монакска - Андреа и Шарлот, се сдобиха с деца: „Разбира се, че и аз също искам дете, но всичко е в Божиите ръце.

Като двойка с Албер преминахме през дълбоки промени в личния си живот, но да бъдем заедно винаги е било предизвикателство, което си е заслужавало усилията. Имам безгранична увереност в нашата любов. Съпругът ми е моят най-добър приятел. Той ми помогна да преодолея пречките, които ми изглеждаха непреодолими."

Останалата част от интервюто и галерията може да разгледате в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase