Снимка: сп. Esquire

Преди няколко дни избухна скандал с любовен триъгълник, в който Сиена Милър е една от страните. Оказа се, че красивата британска актриса е имала афера през 2004 година с колегата си Даниел Крей, докато е била сериозно обвързана с актьора Джъд Лоу.

Като свое извинение блондинката казва в новия брой на списание Esquire, Великобритания (март/2014), че не е била подготвена за славата и блясъка на прожекторите и затова е направила доста грешки в миналото си.

Във въпросното издание 32-годишната знойна Сиена позира в леглото пред фотографа Том Крейг. В интервюто тя споделя доста подробности за личния си живот, а ето и няколко акцента от него:

За медийното внимание към личността си:
"Когато станах известна, бях само на 21 години и наистина бях доста наивна и зелена. Не казвам, че съм била света вода ненапита, но наистина вярвах, че всеки ми мисли доброто. Бях супер отворена към всички хора. Тази моя наивност ме въвлече в най-различни ситуации и по-скоро имаше негативно влияние върху живота и кариерата ми."

За нейното свободно поведение, което засяга кариерата ѝ:

"В един момент за мен стана трудно да получавам ролите, които исках, защото ми се носеше славата, че съм прекалено свободолюбива и палава, а това саботираше кариерата ми. Факт е, че изгорих сама много мостове по пътя си."

За почивката си от Холивуд:
"В един момент имах чувството, че нямам контрол над живота си, и професионално, и лично. Така че умишлено изчезнах от полезрението. Бях си омръзнала сама на себе си, за да бъда честна. Чувствах се някак омърсена."

За новия си живот като съпруга и майка:
"Чувствам се наистина щастлива сега. Имам прекрасен живот. Всяка сутрин съм с малкото си бебе, което ми дава невероятна перспектива. Дъщеря ми е такъв подарък, че е трудно да се опише. Завръщането ми като актриса също е много вълнуващо и забавно. Том (Стъридж) е абсолютен мой антипод. Това е първият мъж, с когото имам връзка и който е толкова по-различен от мен. Той дава баланс на моята лудост."

За помирението си с Джъд Лоу през 2011 г.:

"Когато една връзка завърши лошо, е важно човек да се върне към нея и да преразгледа нещата, за да може да затвори тази глава от живота си. Така че за мен беше доста здравословно и пречистващо, че успях да се помиря с Джъд. Между нас вече няма враждебност или драма, а това е огромно облекчение. Аз съм голям приятел с децата му. Обичам ги искрено и получавам уважение от всички тях."

Вижте снимките на Сиена в галерията на Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase