Снимка: сп. W

Светът за Джордж Клуни може и да не е розов, но определено е на точки. В новия арт брой на сп. W актьорът позира в изключително оригинална фотосесия на точки, създадена с помощта на авангардния творец Яйои Кусама.

Клуни е облечен в черен костюм на Armani, но това не си личи по нищо, защото облеклото е покрито с ръчно рисувани точки от 84-годишната дама. Под сакото Джордж носи бяла риза и папионка. Ризата пък е изпъстрена с черни точки. Но не само тоалетът на Клуни е нестандартен. По-интересното е, че фонът зад него е в същия десен и той буквално се слива с него.

„Яйои Кусама ме покри с полка точки. Приличам на Снупи! Но биха казал, че съм горд да бъда Снупи!", с усмивка споделя актьорът в броя.

На още няколко кадъра Джордж не се разделя с точките нито в облеклото, нито във фона. И тъй като той е доста секси, облечен като джентълмен, все пак редакторите са оставили два кадъра, в които Клуни е елегантен в класически костюм и дори носи букет рози. Все пак не се заблуждавайте, че и тук няма да има елемент на изненада... хубавецът е бос, което вкарва нотка свежест и хумор в цялостната му визия.

Всички знаем, че Джордж е експерт във връзките (има доста зад гърба си), затова е логично в броя да говори за любов. На въпроса кое е по-важно – любовта, страстта или хардкор сексът, той отвръща: „Страстта, защото тя въплъщава другите две неща".

Клуни неотдавна се раздели с гаджето си Стейси Кийблър. В живота му трудно някоя дама се задържа повече от две години. Защо това е така? Защото Джордж призна, че не е срещнал голямата си любов.

Като малък актьорът е виждал перфектната жена в актрисите Одри Хепбърн и Грейс Кели. „Когато бях дете, бях влюбен в Одри Хепбърн. На 11-годишна възраст гледах филма „Roman Holiday" и вярвах, че тя е най-елегантната жена, която съм виждал. Бях лудо влюбен в нея", споделя той. А за Кели казва: „Тя е най-красивата жена, която съм виждал".

Вижте снимките на актьора в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase