Снимка: news.com.au

Холивудските герои бог Тор и Дънди Крокодила сигурно никога няма да се сблъскат на големия екран, но в реалния живот вече обменят недвижими имоти. Божественият блондин Крис Хемсуърт купи имението на своя колега и сънародник от Австралия - Пол Хоган. Домът се намира в Малибу, а Крис и съпругата му Елза Патаки са броили 4.8 милиона щатски долара, за да придобият къщата от Пол и жена му Линда Козловски.

30-годишният красавец Крис и испанската актриса Елза, които са родители на едногодишната Индия, вече ще живеят в квартала на знаменитостите Point Dume. Новият им, двуетажен дом е обзаведен в светли цветове и във викториански стил и има пет спални, както и кухня с мраморен под, хол с камина, библиотека, шест бани, тераса с пергола и гледка към Тихия океан.

Странното е, че имението не разполага с басейн, а както знаем австралийците (каквито са Пол и Крис) са луди по водата и водните спортове.

Преди да продаде имота на Хемсуърт, Хоган се опитваше да му намери купувач повече от една година. Първоначалната цена на имението е била 5.1 милиона щатски долара. В момента Пол и Линда Козловски са в развод.

Наскоро Хоган беше удостоен с наградата "Австралийска икона" за въздействието му върху австралийският туризъм. Според последните слухове пък това няма да е последната покупка на недвижим имот за Крис и Елза, тъй като съпрузите са били забелязани да оглеждат жилища в престижни райони на Лондон.

Вижте снимки на къщата в галерията на Tialoto.bg!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase