Снимка: сп. Edit

Още през февруари Ева Мендес сподели, че подготвя собствена модна линия. Оттогава обаче тя не отрони и думичка за своите бъдещи тоалети. Повече от половин година по-късно актрисата успокоява феновете си от страниците на сп. Edit, че линията е в процес на разработка и до края на годината ще излезе в партньорство с компанията New York & Company.

Тоалетите, които Мендес ще твори, са вдъхновени от личния ѝ гардероб и в броя на медията латината споделя, че вече има техни фенове в лицето на роднините и приятелите ѝ. „Всички възкликнаха: „Това е невероятно", не скри ентусиазма си Ева.

Линията ще се казва „Eva by Eva Mendes". А ето и съветът на дамата за вечерно облекло: „Може да сложите нещо късо, но без натрапчиво деколте, а със същия успех да се покриете от главата до петите и да изглеждате страхотно!".

Мендес за пореден път държи устата си затворена, когато я попитат за личния ѝ живот и по-точно за половинката ѝ Райън, с когото се запозна по време на снимките на „ The Place Beyond the Pines". „Аз съм доста странна... Буквално губя способността си да говоря...Живея в някакъв изолиран балон, който сама съм създала за себе си", обяснява 39-годишната звезда.

С думите може и да е пестелива, но когато позира, Ева се раздава. За фотосесията в сп. Edit дамата влиза в образа на изкусителка и монахиня. Красивите черно-бели облекла са вдъхновени от религиозната тематика, а дрехите са от колекциите на марките Dolce & Gabbana, Moschino, Stella McCartney, Simone Rocha, Alessandra Rich и Valentino.

Вижте нежната латина в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase