!no frame media

"Мис България" 2013 Нанси Карабойчева се нареди в първата десетка след първите два предварителни конкурса в програмата на "Мис Свят" 2013. 

Хубавицата от с. Юнаците натрупа точки на  туровете за плажна мода и в спортната надпревара, което засега я нарежда на седмо място. Тези успехи на Нанси и дадоха достатъчно точки, за да се изкачи до седмо място във временното класиране.

Всяка следваща натрупана точка от предстоящите миниконкурси ще я доближи до призовите места във финала. Следващото изпитание за Нанси ще бъде на 12 септември, когато ще представя национален танц.

Преди да отлети за о. Бали, Карабойчева подготвяше своята хореография с ансамбъл "Българе". Пред журито тя ще представи интерпретация на варненско хоро.

Докато красавиците от цял свят се подготвят за големия финал на 28 септември, в Джакарта започнаха масови протести на крайно религиозни мюсюлмани срещу 130-те участнички. Били са отправени и заплахи, което е принудило организаторите да преместят гала вечерта от индонезийската столица в Бали.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase