Снимка: сп. Cosmopolitan

Мнозина предполагаха, че връзката им няма да продължи дълго, но ето че вече две години Дженифър Лопес и танцьорът Каспър Смарт са двойка, въпреки че той е по-млад от нея с цели 18 години. И за да докаже колко е влюбена в половинката си, латината дори страстно го целува по време на фотосесията за новия брой на сп. Cosmopolitan, чиято корица краси.

След три брака зад гърба си 44-годишната певица не изключва възможността да застане пред олтара за четвърти път и то с Каспър.

„За мен е важно да имам страхотен партньор до себе си. Имам доста високи стандарти за това какъв мъж търся и как искам той да се отнася с мен. Давам доста във връзката си и не говоря за материалното, а това, което предлагам на човека до себе си – любов, лоялност и всичко онова, което прави връзката успешна", споделя дамата пред медията.

Лопес подчертава още, че е изключително отдадена на човека до себе си: „Забавно е, в началото на връзката ми с Красавеца (както на галено нарича тя Каспър) си спомням как му обясних, че много мразя да ме игнорират. А той ми отвърна: „Слушай, ако някой не ти обръща внимание, просто забрави за него. Той не заслужава твоето внимание".

Освен като успешна актриса Дженифър се реализира и като певица. Тя е продала милиони копия от албумите си, но все още се чувства несигурна в гласа си.

„Започнах да съм неуверена в пеенето си, след като родих децата. Макар да знаех, че съм продала над 70 милиона албума, имах чувството, че не съм толкова добра в това. Докато бях омъжена за Марк, той ми помагаше да преодолея страховете си в тази насока. Повтаряше ми: „Ти си единствената, която се спира да покаже пълния си потенциал като певица. Остави го да се развие.". Постепенно започнах да добивам увереност стъпка по стъпка и си казах; „Чакай малко, аз не съм грешка. Скъсвам сe от работа и знам какво правя", разкрива колебанията си Лопес.

Дженифър осъзнава влиянието, което има върху феновете си, а и не само. Тя е отговорна към поведението си и е готова да си признае грешките, когато прави такива. „Аз съм човек и, разбира се, понякога правя грешки. Но обещавам, че когато падна, ще се изправя. Когато греша, ще си науча урока и ще продължа напред, за да посрещна другите предизвикателства".

Вижте сексапилните извивки на латината от фотосесията за октомврийския брой на Cosmopolitan в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase