Снимка: Sisley

Понякога за моделите е трудно да се гушкат и целуват с колеги по време на снимки, тъй като не са актриси. Но Джорджа Мей Джагър няма този проблем, защото последната ѝ рекламна фотосесия я слага в прегръдките на гаджето ѝ. Малката щерка на Мик Джагър се гушка и целува с Джош МакЛилън, който е и половинката ѝ в живота.

Моделката рекламира есенно-зимната колекция за 2013 на Sisley. По-рано тази готина дамата се впусна в еротична игра с много красив модел за рекламата на аромата на Just Cavalli - Just, но настоящите кадри не са сексуално провокативни, а по-скоро нежни и романтични.

Химията между двата модела си личи отдалече и 21-годишната красавица с ентусиазъм впива устни в любимия си. Джош през цялото време обгрижва палавата Джагър, като ѝ се усмихва чаровно, държи я за ръката, люлее я и дори играе шах с нея.

Джорджа разкри публично отношенията си с МакЛилън тази пролет на фестивала в Кан, където публично се появи с него. Двамата се познават покрай брат ѝ, в чиято банда „Turbogeist" участва 34-годишният мъж. По професия обаче Джош е модел.

Вижте как се развива любовта през камерата в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase