Снимка: сп. Elle

Предстоящият филм за Супермен - "Мъж от стомана" е един от най-чаканите това лято. Логично е, че звездите на лентата – красавците Ейми Адамс и Хенри Кавил, не спират да се появяват по кориците на списанията. В момента те са на новия брой на Interview (юни/юли/2013), където той е облечен в тишърт на Calvin Klein, а тя - в дреха от новата колекция на Louis Vuitton. Освен това червенокосата Адамс краси корицата на британското издание на списание Elle (юни/2013). Ето и какво споделя тя пред него:

За това, че се е чувствала "изгубена и объркана" след снимките в лентата от 2002 - "Хвани ме, ако можеш" (с Леонардо Ди Каприо):

"След този филм стигнах до задънена улица. Чувствах, че не съм достатъчно уверена, за да ме избират на прослушванията... Няколко години след това бях убедена, че не се справям добре с професията си. Не бях достатъчно силна, за да продължа да ходя по кастинги, като знам, че отново ще ме отхвърлят. Мислих си, че си пропилявам живота, а вече минавах 30-те... Да си актриса, е несигурна работа. Аз никога не съм обичала да бъда център на внимание, а в същото обичам да се превъплъщавам в различни образи. Тази моя вътрешна борба ми пречи много."

За номинацията ѝ за Оскар:

"Имах екзистенциална криза на "Оскар"-ите. До мен седяха Шон Пен и Мерил Стрийп и аз се чудех какво правя до тях. Бях убедена, че мястото ми не е там."

За началото на кариерата си:

"След като завърших гимназията, не разполагах с много умения, а и не исках да ходя в колеж. Имах нужда от работа, но исках да правя, нещо което да ми харесва. Бях сервитьорка, работех по партита, но не се чувствах добре. Исках да бъда дива!"

За "Мъж от стомана" (където тя играе Лоис Лейн):

"Това е по-суров филм от другите версии за Супермен. Надяваме се, че ще се насладите на закачки и отношенията между Лоис и Кларк (Хенри Кавил). Представяме историята от друг ъгъл. Честно казано, не бях виждала филма, на мен ми въздейства като „Аватар". В него има много действие и доста забавни моменти."

Вижте снимките на изящната Ейми за двете издания в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase