Снимка: сп. Shape

В началото на 90-те години на миналия век две звезди бързо се превърнаха в поп принцеси. Бритни Спиърс и Кристина Агилера започнаха кариерата си от "New Mickey Mouse Club" , а след това продължиха паралелно да се развиват и дублират. И двете имаха възходи и падения в кариерата си, и двете залязоха за известно време, и двете се пробваха на големия екран (Спиърс се снима в „Кръстопътища", а Агилера в „Бурлеска"), и двете имат момчета (само че Агилера роди един син, а Бритни двама) и двете напълняха забележимо.

Сега отново и двете се завръщат в музикалния бранш. Само че този път Спиърс е с едни гърди напред, защото показа отново перфектни форми и подписа договор за 100 млн. долара, за да пее две години в казина в Лас Вегас.

Как дамата е успяла да се пребори за тази сума, се вижда от новия брой на сп. Shape, чиято корица краси певицата. Бритни е талантлива, но и визията помага много в света на шоубизнеса. А тя изглежда страхотно и дори издава как го постига. Вижте какво споделя звездата в медията:

За това, че сама взима решенията си: От малка съм активна и се грижа сама за себе си. Това съм аз. Така че, когато напълнях, решението да се върна във форма отново бе мое, а не защото някой ме е карал.

За това как поддържа дупето си: Моята тайна е, че тичам наобратно на пътеката за бягане. Даже я пускам под лек наклон. Така се стягат мускули, които по принцип хората пропускат. Да, това е моята тайна: правя всичко наобратно!

За шоуто ѝ във Вегас" работя много усилено за участията си във Вегас. Изпълненията ми няма да бъдат по-специални, а ще са масови от началото до края. И за да издържа, трябва да съм в перфектна форма и кондиция.

Развълнувана съм, защото в програмата ще има и много арт елементи. Но най-важното е, че ще съм близо до момчетата си. Когато не са с мен в Невада, мога да взема самолета и да съм при тях за 45 минути.

Вижте стегнатото и секси тяло на Бритни в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase